Appuntamenti in Primo Piano: Rossana Bucci e Oronzo Liuzzi a Tarragona (Spagna) per la mostra: Urgent Refugiats


Rossana Bucci e Oronzo Liuzzi sono presenti con le loro opere alla collettiva internazionale d’arte contemporanea ‘Urgent Refugiats’ che si terrà il 4 giugno 2017  a la pl. de la Font Tarragona (Spagna).

‘Urgent Refugiats’
la plaça de la Font
Tarragona (Spagna)
4 de juny 2017

La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau us convida a participar a l’acció-performance que es realitzarà el diumenge 4 de juny, a les a les 12h, a la plaça de la Font, per denunciar el drama de les persones migrants i la política de la UE envers els refugiats. L’activitat ha estat ideada per l’artista César Reglero i es portarà a terme conjuntament entre la Coordinadora, el Taller del Sol i Stop Mare Mortum dins de la concentració Paraules per la Pau.
L’origen de la iniciativa és la campanya ‘Urgent Refugiats’, que va impulsar l’IES Fray Bartolomé de las Casas de Morón de la Frontera a començaments d’any. El Mail Art, o art per correu, és una manifestació artística que consisteix en l’intercanvi de postals o obres artístiques per correu postal. Partint d’aquesta idea i de la preocupació per la guerra a Síria i per la problemàtica de les persones refugiades que intenten arribar a Europa, l’IES Fray Bartolomé i altres centres d’educació secundària han recollit durant aquest curs creacions de més de 1.000 artistes i joves provinents de 15 països.
Com cada primer diumenge de mes, el 4 de juny la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau denunciarà les guerres i el militarisme. En aquesta ocasió, a més de la performance mostrarem una selecció de les obres de Mail Art‘Urgent Refugiats’ a la plaça de la FontTarragona.
Us animem a assistir-hi i a portar sabates velles.
SIDERURGIKATV Testata giornalista Registrata al Tribunale di Potenza. num. Reg. Stampa 470